
ایمنی ( در برابر ) کووید 19 شاید برای سال ها طول بکشد .
مطابق با یک تحقیق جدید ، بیماران کووید 19 که از این بیماری بهبود یافته اند ایمنی ( بدنی ) قوس تری نسبت به ویروس کرونا در هشت ماه پس از الودگی ( به ویروس کرونا ) دارند . نتایج دارای یک علامت دلگرم کننده و مشوق است ، و نویسنگان آن را به معنای ایمنی در برابر این ویروس که شاید برای سال های اخیر است تفسیر میکنند ، و میتواند ترس هارا درباره اینکه واکسن کرونا لازم به تقویت های مکرر و متوالی برای محافظت کردن ( از بیمار ) در مقابل این بیماری و در نهایت در دست گرفتن کنترل این همه گیری را دارد ، کاهش دهد .
Shane Crotty ، محقق موسسه امنیت شناسی La Jolla در کالیفرنیا و یکی از نویسندگان مقاله جدید " در عوض ، حافظه ایمنی ( بدن ) کاملا خوب به نظر میرسد " میگوید : " در اصل دلواپسی های زیادی درباره اینکه شاید این ویروس حافظه زیادی ( از بدن ) را تحریک و وادار ( به واکنش ) نکند "
در تحقیقی که در 6 ژانویه در Science منتشر شد ، در مقایسه با یافته های قبلی است که اشاره میکند ویروس کووید 19 که کوتاه مدت است میتواند میلیون ها از افرادی که ( پس از الودگی ) بهبود یافته اند را در خطر الودگی و ابتلای مجدد قرار دهند . از زمانی که آلودگی توسط ( نسخه های مختلف ) ویروس کرونا میتواند آنتی بادی هایی ( در بدن ) تولید کند که خیلی زود محو و ناپدید میشوند ، این حالت ها نمیتواند در کل آنچنان تعجب اور باشد . اما مطالعه جدید اشاره میکند که آلودگی مجدد میتواند تنها در درصد اندکی از مردم که ایمنی در ( بدن ) انها ایجاد شده است ، چه از راه واکسیناسیون یا همان آلودگی اولیه ، میتوانند ( به الودگی مجدد ) دچار شوند .
در حقیقت ، مطالعه جدید نشان میدهد تعداد کمی از افراد بهبود یافته ( از ویروس کرونا ) دارای ایمنی بلند مدت نیستند ، اما واکسیناسیون باید با اطمینان و تضمین از ایمنی گله ای در جمعیت بزرگ تر ، این مشکل را خنثی و جبران نماید .
در مقاله جدید ، بر روی نمونه خون 185 مرد و زن که پس از ابتلا به کووید 19 بهبود یافته بودند مطالعه شد و گرچه هفت درصد ( در بیمارستان ) بستری شدند ، اما بیشتر افراد دارای یک آلودگی خفیف بودند . همه افراد ، حداقل یک نمونه خون بین شش روز تا هشت ماه پس اولین نشانه ها ( ابتلا به کووید 19 ) ارائه کردند ، و 43 نمونه را پس از 6 ماه گرفتند . تیمی که این تحقیق و بررسی را انجام میداد سطح چندین عوامل ایمنی را که با هم برای مانع شدن از آلودگی مجدد کار میکردند ، اندازه گرفتند : آنتی بادی ها ( که باعث تخریب یک سیستم عامل برای از بین رفتن توسط سیستم ایمنی بدن می شوند یا فعالیت آن را خنثی می کنند) ، سلول های B ( که آنتی بادی تولید میکنند ) ، و سلول های T ( که سلول های آلوده شده را از بین میبرد ) .
محققان دریافته اند که مقدار آنتی بادی ها در بدن پس از هشت ماه به طور ملایم کاهش میابد ، اگر چه سطح آن بین افراد متفاوت است . اما تعداد سلول های T به میزان متوسطی کاهش میابد و سلول های B بدون تغییر مانده و گاهی هم رشد غیر قابل توصیفی داشتند . این به این معنی است که با وجود کاهش آنتی بادی ها در جریان ها و سیال های آزاد ، اجرایی که میتوانند تولید آنتی بادی را مجددا شروع کنند و حمله بر ضد ویروس کرونا را هماهنگ کنند ، در حدود سطوح بالا باقی میمانند . Crotty اضافه میکند که مکانیسم های ماشبهی در بعد از آلودگی حافشه ایمنی بدن را هدایت میکنند ، پایه هایی برای ایمنی بعد از واکسیناسیون هستند . پس این روند باید برای افراد واکسینه شده نیز ادامه یابد .
و اگر چه ایمنی در مقابل نسخه های دیگر ویروس کرونا کمتر از نسخه اصلی است ، اما باید بررسی کنیم که چه اتفاقی برای کسانی که پس از بیماری سارس _ پسر عموی نزدیک عامل ویروس کووید 19 ، بهبود یافتند ، افتاد . یک مطالعه منتشر شده در ماه آگوست نشان داد که سلول های مخصوص بیماری T ، حداقل میتوانند 17 سال در خون باقی بمانند . این امیدواری را ایجاد میکند ایمنی کووید 19 حداقل برای دهه ها قطعی باشد .
مطالعه جدید کامل نیست ، اما بهتر بود چندین نمونه از هر داوطلب و شرکت کننده گرفته میشد . " مقاومت در برابر بیماری برای هر شخصی یا شخص دیگری متفاوت است ، اما افراد نادر که دارای حافظه ایمنی ضعیف هستند هنوز میتوانند در برابر پذیرش مجدد آلودگی مستعد باشند . ما نمیتوانیم نتیجه گیری قطعی درباره مصونیت ویروس کرونا داشته باشیم ، و این حقیقتا زود است . به هر حال ، نتیجه اخیر ( تحقیقات ) نشانه خوبی است که اگر روند واکسیناسون ادامه یابد ( یک اگر بزرگ ) ، ما میتوایم بزودی این همه گیری را پشت سر بگذاریم .
منبع : technology review