|||

ورود به حساب کاربری

شماره همراه خود را وارد کنید

ورود با کلمه عبور ارسال کد تایید

فراموشی کلمه عبور

در صورت فراموشی کلمه عبور شماره موبایل خود را وارد کنید.

ورود با کلمه عبور تنظیم مجدد

ورود به حساب کاربری

در صورتی که کلمه عبور خود را بروزرسانی کرده اید با کلمه عبور وارد حساب کاربری خود شوید.

شماره همراه خود را وارد کنید

ورود و ادامه

موتور جستجوی گوگل چگونه کار می کند؟

 موتور جستجوی گوگل چگونه کار می کند؟

در مسیری که گوگل با اسپم ها درگیر است و در عین حال نتایج قابل اعتمادی را برای کاربران نشان می دهد ، در 1 مارس 2013 ، روند جستجو و عملکرد موتور جستجویش را به طور کامل در قالب یک اینفوگراف  توضیح داد. این اینفوگراف بسیار زیبا و خلاقانه طراحی شده است و داستان تمام و کمالی از نحوه کارکرد گوگل در جستجو و تقابل با هرچیزی (از کلیک های شما گرفته تا اسکم ها) را نشان می دهد.

در ابتدا گوگل توضیح می دهد که هر روز 30 تریلیون صفحه را جستجو و مرتب می کند که این عدد هر روز بیشتر و بیشتر نیز می شود. گوگل در تک تک صفحات جستجو می کند و لینک به لینک می گردد و حتی ارتباط لینک ها به یکدیگر را نیز مشخص می کند.

سپس از فرمول ها و برنامه های مختلفی برای رساندن نتایج مناسب به هر جستجو ،  استفاده می کند. برنامه ها و الگوریتم های گوگل همچنین سرنخ ها و استنتاج هایی را نیز جستجو می کند تا معنی عبارت مورد نظر ما را درک کند. سپس صفحات و اسناد متناسبی را که فکر می کند با موضوع مورد جستجوی ما تناسب دارد ، از بین کل صفحات مرتب شده توسط خودش ، انتخاب می کند.

سپس رتبه بندی نتایج را نیز در نظر گرفته و به ما نشان می دهد. در نظر داشته باشید که 200 فاکتور مختلف بر این نمایش نتایج تاثیر دارند. این نتایج همچنین بستگی به وسیله ای دارد که شما با آن در اینترنت به جستجو می پردازید. مانند : موبایل ، لپ تاپ ، تبلت و …

همچنین گوگل اظهار می کند که : “الگوریتم های ما به طور مداوم در حال تغییر هستند. این تغییرات از روی ایده های تک تک مهندسان ما بر می آیند. آنها این ایده ها را آزمایش می کنند ، آنالیزشان می کنند و بارها و بارها اجرا می کنند تا نتیجه دقیقی حاصل شود.”

 گوگل همیشه به دنبال از بین بردن اسپم ها (هرزنامه ها)  بوده است. اکثر اسپم های وب از طریق الگوریتم های گوگل از بین می روند. زمانی که آنها اسپمی را پیدا کردند عملیاتی را انجام می دهند تا صاحبان وب سایت را آگاه کنند و در عین حال از رتبه بندی نیز کنار می گذارند. همچنین به نظر می رسد که به صاحبان وب از طریق ابزار وب مسترینگ گوگل اطلاعاتی می دهند تا وب مسترها این مسئله را حل کنند و به رتبه بندی خودشان بازگردند.

زمانی که  خودم از این اینفوگراف بازدید کردم ، در عرض 800 ثانیه ، چیزی حدود 32 میلیون جستجو توسط گوگل انجام شد.

ورود به صفحه اینفوگراف (اطلاعات عملکرد جستجو در گوگل)

نظر شما

>

یادگیری SEO

مقالات و دروس

عضویت در خبرنامه شرکت نرم افزاری وب مهراز

برای اطلاع از بسته ها ، تخفیف های استثنایی و تازه های ما به خبرنامه وب مهراز بپیوندید.

لطفا شماره همراه صحیح وارد کنید.
لطفا ایمیل صحیح وارد کنید.

مقالات مرتبط

|||

ورود به حساب کاربری

شماره همراه خود را وارد کنید

ورود با کلمه عبور ارسال کد تایید

فراموشی کلمه عبور

در صورت فراموشی کلمه عبور شماره موبایل خود را وارد کنید.

ورود با کلمه عبور تنظیم مجدد