|||

ورود به حساب کاربری

شماره همراه خود را وارد کنید

ورود با کلمه عبور ارسال کد تایید

فراموشی کلمه عبور

در صورت فراموشی کلمه عبور شماره موبایل خود را وارد کنید.

ورود با کلمه عبور تنظیم مجدد

ورود به حساب کاربری

در صورتی که کلمه عبور خود را بروزرسانی کرده اید با کلمه عبور وارد حساب کاربری خود شوید.

شماره همراه خود را وارد کنید

ورود و ادامه

4 روند برتر استراتژیک سئو در 2013

4 روند برتر استراتژیک سئو در 2013سال گذشته تغییرات و توسعه زیادی در تکنولوژی جستجو ، اتفاق افتاد. که شامل آپدیت های زیادی در الگوریتم گوگل نیز می شود که فقط در آگوست و سپتامبر به تنهایی 65 مورد بود. سایت های توسعه گر ،  انرژی زیادی مصرف می کنند تا بتوانند روز به روز تغییراتی انجام دهند برای زمانهایی که موتورهای جستجو کار جدید انجام می دهند. کمپانی هایی که همیشه در تلاش هستند تا صدر SERPs را از آن خود کنند همیشه دید وسیعی از دنیای دیجیتال  و وب دارند تا بتوانند این را به یاد داشته باشند که مدیران گوگل هیچوقت دست از تغییرات بر نخواهد برداشت : که این تغییرات برای ارائه بهترین نتیجه به جستجو کننده ها است. امروزه که اینترنت یک جستجوگر اطلاعات هوشمند است که یک روند رو به رشد را پوشش می دهد جریانی ثابت در تغییر الگوریتم ها ضروری و منطقی به نظر می رسد. در زیر اطلاعاتی در مورد روند توسعه سئو که در سال 2013 اسنتظار می رود پیش رو داشته باشیم را ، برایتان گردآوری کرده ایم تا مطمئن شوید بهینه سازی شما در این زمینه به هدر نخواهد رفت.

1.کیفیت

آیا یک ماشین می تواند تا این حد در تشخیص موضوعی یک مقاله و قضاوت در خوبی و یا بدی آن توانا باشد؟ کمی نگران کننده است اما جواب این سوال این است : “ممکن است”. موتورهای جستجو سریعا به سمت فهم تناسب محتوای واقعی شما ، پیشرفت می کنند. در 2013 موتورها به بهبود توانایی خود در تشخیص و قضاوت در مورد محتوای وب سایت شما ، ادامه خواهند داد.

گوگل برای خود کارشناسی شده است که می تواند تفاوت های بین یک سایت عالی را با یک سایت معمولی ، تشخیص دهد و بیش از 20 راهنمای استایل ، موضوع و ساختار ، برای تهیه کنندگان محتوا ، ارائه کرده است. رتبه تمام سایت هایی که این راهنمایی ها را رعایت نکنند پایین خواهد آمد و به دنبال آن سایت های رعایت کننده این رهنمایی ها در رده های بالاتر رتبه بندی قرار خواهند گرفت.

پس چگونه می توانید بین سایت خود و رقبای خود را تفاوت ایجاد کنید؟ اگر همه چیز مساوی باشد ، تنها راه آن ایجاد محتوای خوب است. این واقعا حیاتی است که شما و تیمتان بتوانید محتوای متناسب و قانع کننده ای بر اساس اصولی محکم ایجاد کنید. برای انجام هرچه بهتر اینکار شما باید این چند سوال را از خودتان بپرسید :

  • آیا سرمقاله ای برای خود دارید؟
  • آیا تفاوت بین یک نویسنده و یک کارشناس را می دانید؟
  • آیا نوشته شما از نظر دستور زبان کامل است؟ یا نقص هایی دارد؟
  • آیا در حال ارائه تفکری قابل توجه هستید؟
  • آیا محتوایتان تا حدی کافی است که بتواند در یک مجله منتشر شود؟

2. رسانه های اجتماعی

رسانه های اجتماعی همواره در حال افزایش تاثیر خود  بر رتبه شما هستند. در 2013 شاهد تعادل بهتری بین جستجوی واقعی و جستجوی تحت تاثیر رسانه ها ، خواهیم بود. موتورها داده های حجیمی در مورد حضور رسانه های کاربران خود شامل : جغرافیا ، تاثیرات ، دوستان و علاقه مندی ها ، مصرف خواهد کرد.

برای این منظور،  گوگل مسیری را برای ساخت سیگنال های اجتماعی جهت استفاده در الگوریتم های جستجو ، آغاز کرده است. فیس بوک نیز اعلام کرده است که در حال توسعه قابلیت جستجوی قوی است که از غنای داده های اجتماعی خود استفاده خواهد کرد. فیس بوک ، گراف به هم پیوسته ای از روابط متقابل ، لایک ها و تنظیمات 1 میلیارد کاربر خود ، ساخته است. گذشته از موضوع حریم خصوصی ، این یک خواست استراتژیک است که به آینده جستجوها ضربه خواهد زد.

این روشن است که کاربران ، فقط حقیقت را نمی خواهند . بلکه بیش از آن به سمت نظرات و تجارب همکاران خود کشیده می شوند. پس اینکه گوگل بتواند ارتباطی قوی بین سیگنالهای اجتماعی حاصل از فعالیت در توئیتر ، فیس بوک و یوتیوب ایجاد کند ، غافلگیر کننده نخواهد بود.

3.نسخه موبایل

این یک ضرورت است. سایتی که افزایش ترافیک از سوی موبایل ها را می بیند ولی خود را با آن تطبیق نمی دهد ، ترافیک عظیم رو به رشدی  را از دست خواهد داد. موتورهای جستجو برای نسخه موبایل سایت ها نیز همان معیارهای سایت اصلی را در نظر خواهند گرفت : کلمات کلیدی ، برچسب های عنوان ، لینک ها و کیفیت محتوا. اما این را در نظر داشته باشید که نتایج جستجو در موبایل 25درصد از نتایج در کامپیوتر و … کمتر است. پس با این محدوده نمایش کمتر ، شما باید تحقیقات ، بهینه سازی و تنظیمات خود را برای حضور در صفحه اول نتایج بیشتر و متمرکزتر کنید.

در بین تاکتیک های کلمات کلیدی و لینک ها ، تجارب و مهم تر از آن انتظارات کاربران موبایل را در نظر داشته باشید. 64 درصد کاربران ذکر شده انتظار دارند نسخه موبایل سایت شما در عرض 4 ثانیه بارگزاری شود. در نظر داشته باشید که حجم بالای تصاویر ، فلش ها و محتوای انیمیشنی در سایت ، سرعت بارگزاری را به شدت پایین می آورد و ممکن است کاربر سریعا از بازدید خود صرف نظر کند.

4. نمودار دانش گوگل

در 2013 ، شاهد این خواهیم بود که گوگل به سولات پیچیده تری در SERPs توسط نمودار دانش گوگل (Google Knowledge Graph) ، جواب خواهد داد. مثال ساده ای برای توضیح این نمودار می زنم : شما در گوگل جستجویی با نام “مونالیزا” (البته به انگلیسی) انجام می دهید و قسمتی جدا از نتایج جستجو در سمت راست صفحه ظاهر می شود که در آن  اطلاعاتی در مورد این شخصیت معروف و نقاشی مرتبط با آن  ، جستجو های برتر مرتبط با آن و برخی پیشنهادهای گوگل که مشابه جستجوی شما بر اساس جستجوی دیگران است  را خواهید دید.

 

4 روند برتر استراتژیک سئو در 2013

 

هنوز در ابتدای کار ، مخزن این نمودار کلکسیونی از تقریبا 18 میلیارد مورد درباره 570 میلیون موضوع است که بطور مستقیم اطلاعاتی را ارائه می کند که مرتبط با اطلاعات مربوط به نتایج جستجوی شماست. با تفهیم چگونگی نفوذ در اولویت های اطلاعات قابل اعتماد برای نمودار دانش گوگل ، برند ها می توانند برای نفوذ و فرصت حضور در ارئه های این نمودار ، بهینه سازی کنند. ویکی پدیا یکی از برترین منابع قابل اعتماد این نمودار است. توسعه یک صفحه اطلاعاتی با کیفیت بالا برای برندتان در ویکی پدیا و اعتبار بخشی به آن با لینک کردن آن به یک منبع قابل اعتماد می تواند بهترین کاری باشد که تا کنون انجام داده اید. این را در نظر بگیرید که نمایش لینک شما در سمت راست نتایج چقدر مهم است.برای اینکار اول هر چیزی منابع مربوط به نحوه تولید محتوای متناسب با آن را بیابید و آموزش های لازم را ببینید.

همانطوری که گوگل برای ساختار اطلاعاتی جهت بهبود تجارب جستجوکنندگان تلاش می کند  ، بازاریاب ها و حرفه ای های دنیا IT نیز خواهند خواست تا هنر ارائه محتوای خوب را فراگیرند و بتوانند به جستجوکنندگان انگیزه دهند تا محتوای کامل آنها را بخوانند.

نظر شما

>

یادگیری SEO

مقالات و دروس

عضویت در خبرنامه شرکت نرم افزاری وب مهراز

برای اطلاع از بسته ها ، تخفیف های استثنایی و تازه های ما به خبرنامه وب مهراز بپیوندید.

لطفا شماره همراه صحیح وارد کنید.
لطفا ایمیل صحیح وارد کنید.

مقالات مرتبط

|||

ورود به حساب کاربری

شماره همراه خود را وارد کنید

ورود با کلمه عبور ارسال کد تایید

فراموشی کلمه عبور

در صورت فراموشی کلمه عبور شماره موبایل خود را وارد کنید.

ورود با کلمه عبور تنظیم مجدد