|||

ورود به حساب کاربری

شماره همراه خود را وارد کنید

ورود با کلمه عبور ارسال کد تایید

فراموشی کلمه عبور

در صورت فراموشی کلمه عبور شماره موبایل خود را وارد کنید.

ورود با کلمه عبور تنظیم مجدد

ورود به حساب کاربری

در صورتی که کلمه عبور خود را بروزرسانی کرده اید با کلمه عبور وارد حساب کاربری خود شوید.

شماره همراه خود را وارد کنید

ورود و ادامه

متا تگ ها و موتور های جستجو ( سئو متا تگ ها)

متاتگ چیست ؟

متا تگ ها اطلاعاتی درباره صفحات وب ما به موتور های جستجو می دهند. اطلاعات بسیار مهمی و معناداری که کاربران سایت آن ها را مشاهده نمی کنند. معمولا متا تگ ها در میان تگ قرار میگیرند. البته می توان متاتگ ها را در داخل صفحات و در میان نیز استفاده کرد اما روش خوبی برای این کار نمی باشند. با قرار دادن متا تگ ها در برخی از مرورگر ها نمی توانند آن ها را تشخیص دهند و آن ها را نشانه گذاری های هرز تلقی می کنند. اغلب متا تگ ها داری یک خاصیت name می باشند که نوع متا را مشخص می کند و خاصیت content که مقدار این نوع متا را مشخص میکند. پس بگذارید مروری برا این متاتگ ها داشته باشیم.

 

 

بگذارید به سرعت تعدادی از متاتگ ها مختلف که در صفحات وب استفاده می شوند را معرفی کنیم:

Meta Description متا توضیحات

این متا تگ بسیار مفید می باشد و همانطور که از نام این تگ پیداست توضیحات کوتاهی در مورد صفحه وب به موتورهای جستجو میدهد. این تگ بدین شکل می باشد:
<meta name="description" content="توضیحاتی که میخواهید درباره صفحه وب خود به موتور های جستجو بدهید"/>
در متا تگ قدرت زیادی در رتبه دهی داشت اما با بروزرسانی الگوریتم های موتور های جستجو از قدرت آن کاسته شد. این متا تگ در رتبه دهی وب شما تاثیر نخواهد داشت ولی می تواند کاملا در نتایج جستجو مفید واقع شود. این بدین معنی است که آن می تواند با قرار دادن شما در نتایج جستجو کلیک وبسایت شما را افزایش دهد. بعد از آن هم کلمات که با کامهت جستجوی کاربران مشابه باشند بصورت bold نمایش داده شوند. طول توصیه شده برای محتوای این تگ 160 کاراکتر میباشد. اما اگر شما از متاتگ توضیحات استفاده نکنید و یا آن را خالی بگذارید چه اتفاقی می افتد؟ جواب: موتور های جستجو توضیحاتی را در نتایج جستجو برای شما نشان خواهند داد اما نه آنچه مد نظر شماست. آن ها خودشان برای شما توضیحاتی را بر اساس محتوای صفحه شما تولید خواهند کرد که معمولا توضیحات مناسبی به نظر نمی رسند و این بدین معنی است که شما یک فرصت ، برای متقاعد کردن کاربر برای کلیک روی لینک سایت شما را از دست داده اید

Meta robots متاتگ روبوت

ما قبلا راجب متاتگ robots مقالاتی را منتشر کرده بودیم : ربات وب سایت چیست؟ چه موقع ربات گوگل از سایت شما بازدید کرده است؟ اگر شما آن ها را مطالعه نکردید در اینجا توضیحات کوتاهی را در این بحث مشاهده خواهید کرد: متاتگ robots برای مدیریت دسترسی های موتور جستجو به یک صفحه وب می باشد. شما می توانید به موتور جستجو اجازه ایندکس کردن صفحه وب جاری را ندهید.
<meta name="robots" content="noindex, nofollow" />
این متا تگ به موتورهای جستجو می گوید که نباید این صفحه را در نتایج جستجو نشان دهد و نباید این صفحه وب را دنبال کند. اگر شما از دو مقدار متناقض استفاده کنید برای مثال از index noindex استفاده کنید، گوگل گزینه محدود تر را انتخاب خواهد کرد. چرا این تگ برای سئو مفید می باشد؟ اولا اینکه این تگ مناسب ترین راه برای جلوگیری از ایندکس شدن مطالب تکراری می باشد برای مثال نسخه قابل چاپ صفحه نباید ایندکس شود. چرا که محتوای تکراری ایجاد میکند. دوما اینکه اگر صفحه شما دارای اطلاعات محرمانه ای است و یا فعلا ناقص می باشد از انتشار آن جلوگیری خواهد شد.

Title عنوان

بطور تکنیکی تگ title یک متاتگ نمی باشد اما اغلب با متاتگ ها در یک دسته قرار می گیرد. ما این تگ را در این لیست قرار دادیم چون برای بهینه سازی برای موتورهای جستجو بسیار مهم می باشد. این تگ باید در همه صفحات html باشد و عنوان آن ها را تعریف کند:
<title>عنوان صفحه</title>
بسیار ساده و بسیار قدرتمند. عنوان ها در دو مکان متفاوت نشان داده می شوند ; در بالای مرورگر و در نتایج جستجوی موتور های جستجو . این نشاندهنده نفوذ این تگ در رتبه بندی موتورهای جستجو است. یک عنوان مناسب باید شامل کلمات کلیدی باشد و بهتر است کلمات مهمتر در ابتدای ایت تگ قرار گیرند. به یاد داشته باشید که اگر این کلمات با عبارت جستجوی کاربران مشابه باشد بصورت bold نمایش داده خواهند شد. شما باید به طول تگ title توجه ویژه ی داشته باشید.گوگل فقط 70 کاراکتر از این عنوان را مشاهده می کند پس بهتر از یک بازنگری به عنوان های انتخابی خود برای صفحاتتان بکنید.

دیگر متا تگ ها

بعد از نگاهی به متاتگ های عمومی بگذارید نگاهی به متاتگ های کمتر استفاده شده بیندازیم.  

(Meta Content Type (charset متا نوع محتوا

این متاتگ برای تعریف انکودینگ صفحه وب استفاده میشد. این اطلاعات برای جلوگیری از اشتباهات مرورگر ها در تشخیص انکودینگ صفحات مفید است اما هیچ تاثیری بر تعداد کلیک ها و رتبه بندی وبسایت ندارد:
<meta http-equiv='Content-Type' content='Type=text/html; charset=utf-8'>
و این هم نسخه کوتاه شده این کد:
<meta charset="utf-8" />
این تگ باید قبل از تگ های دیگر مانند title قرار گیرد. Meta Keywords متاتگ کلمات کلیدی این تگ در گذشته از تگ ها کلیدی به شمار می آمد اما امروزه دیگر موتور های جستجو این متاتگ را به عنوان ملاکی برای کلمات دیگر محسوب نمیکنند. در meta keywords شما می توانید چندین کلمه کلیدی در مورد محتوای صفحه ذخیره کنید هر چند تاثیری بر رتبه بندی وبسایت شما نخواهند داشت. اگر شما می خواهید این تگ را پیاده سازی کنید ( اصلا دلیلش رو نمیدونم که چرا می خوایید این کارو بکنید !!!! ) از دستور زیر استفاده کنید:
<meta name="keywords" content="meta tags,search engine optimization" />

Meta Language متاتگ زبان

این تگ قبلا برای تعریف زبان یک صفحه وب استفاده میشد. واین که خوانندگان این صفحه وب با چه زبانی مواجه خواهند شد. به عنوان مثال می خواهیم به مرورگر ها و موتور های جستجو بگوییم که زبان سایت ما فرانسوی است :
<meta http-equiv="content-language" content="fr" />
امروزه استفاده از تگ فوق کار عبثی به نظر می رسد. بجای آن world wide web تگ زیر را معرفی کرده است: <pre><html lang="en" > اگر از زبانی متفاوت در قسمتی از صفحه اسستفاده کرده اید به عنوان مثال در یک پاراگراف از کد زیر استفاده کنید:
<p lang="es">Me gusta..
</pre

Notranslate ترجمه نکن

<pre گاهی گوگل یک لینک ترجمه در نتایج جستجو نمایش می دهد اما ممکن است برخی بخواهند جلوی این اتفاق را بگیرند. اگر شما نمی خواهید گوگل قابلیت ترجمه صفحه به کاربران بدهد از متاتگ زیر استفاده کنید:
<meta name="google" content="notranslate" />
</pre

Refresh بارگذاری مجدد

<pre با تگ زیر شما می توانید به مرورگر فرمان بدهید که صفحه وب شما در هر 30 ثانیه برای کاربران بارگذاری مجدد و یا رفرش شود :
<meta http-equiv="refresh" content="30">
همچنین می توانید کاربران را به صفحه دیگری هدایت (ری دایرکت) کنید:
<meta http-equiv="refresh" content="30;URL='http://website.com'">
W3c از استفاده کردن این تگ دلسرد شده است بدلیل اینکه این کار در اکثر موارد برای کاربران ناخوشایند میباشد. علاوه برآن این تگ هیچ تاثیری در رتبه بندی وبسایتما نخواهد داشت. </pre

نتیجه

<pre در یک بررسی کوتاه متوجه شدیم که 3 متا تگ وجود دارند که شما باید ر مورد آن ها حساسیت به خرج دهید: </pre
  • meta description
  • meta robots
  • title (دوباره اشاره کنیم که از لحاظ تکنیکی متاتگ محسوب نمیشود اما اغلب در این رده قرار میگیرد)

تگ description در دادن اطلاعات در مورد صفحه وب به موتور جستجو استفاده میشود و موتورهای جستجو مقدار آن را در نتایج جستجو نمایش میدهند. تگ robots می تواند برای جلوگیری از ایندکس شدن محتوای تکراری مفید واقع شود . و در نهایت یکی از مهم ترین تگ ها تگ title می باشد آن را کمتر از 79 کاراکتر قرار دهید وکلمات مهمی در آن استفاده کنید.

نظر شما

>

نظرات

محسن پور ناظمی تشکر میکنم بابت مطلب خوبتون

یادگیری SEO

مقالات و دروس

عضویت در خبرنامه شرکت نرم افزاری وب مهراز

برای اطلاع از بسته ها ، تخفیف های استثنایی و تازه های ما به خبرنامه وب مهراز بپیوندید.

لطفا شماره همراه صحیح وارد کنید.
لطفا ایمیل صحیح وارد کنید.

مقالات مرتبط

|||

ورود به حساب کاربری

شماره همراه خود را وارد کنید

ورود با کلمه عبور ارسال کد تایید

فراموشی کلمه عبور

در صورت فراموشی کلمه عبور شماره موبایل خود را وارد کنید.

ورود با کلمه عبور تنظیم مجدد